Referat: SK Höjden - IFK Vänersborg

Den första av helgens matcher blev hemma på Ruddalen mot ett för dagen något decimerat Vänersborg. Dessutom spelade de i Blåsuts gula tröjor eftersom våra vit/blå inte skiljde sig tillräckligt från vare sig hemmaställ eller bortaställ.

Solen lyste och förutsättningarna var mycket fina.

Vi hade bestämt oss för att gå ut hårt och det gjorde vi också.

Men vi fick inte hål på dem förrän efter nästan en halvtimma då Oscar stänkte in första målet. Sedan fick Gustav in en minuten därpå. De tog timeout, men det hjälpte föga, vi trummade på och någon minut senare lade Erik in 3-0.

I halvtid avnjöt vi traditionsenligt smörgåsar och energirika drycker och var överens om att jobba vidare och försöka spela som ett lag.

Och så blev det också. Viggo lade in fyran efter fem minuter. Sedan fick de en reducering. Och nu började målen bli resultat av samarbete på ett annat sätt. 5-1 kom av en passning från Mats till Arvid från P15 som hjälpte oss idag. Sedan kom sexan av en passning från Herman till Mats. Vid sjunde målet började Oscars assistfest ta fart. Först passade han David. Vänersborg reducerar igen. Sedan passar Oscar Herman, Erik passar Oscar som passar tilbaka så Erik får göra entré i målprotokollet.

David avslutar målskörden efter en passning från Mats.

Vänersborg hade tyvärr lite sjukdomar, men vi spelade vårt bästa och förtjänade den stora vinsten.

Nu var det dags att vila upp sig inför resan till Lidköping dagen efter.